Bu Fikir Garanti Etkinliği
29 Ocak 2018 | 09:59

Garanti Teknoloji İnsan Kaynakları ekibi olarak “Üniversitelerle İşbirlikleri / Brainstorm” projemiz kapsamında bir proje yarışması olan “Bu Fikir Garanti” etkinliğini özet bilgiler aşağıdadır:

• “Bu Fikir Garanti” üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarında
    • Bilgisayar Mühendisliği
    • Bilişim Sistemleri Mühendisliği
    • Matematik Mühendisliği
    • Elektrik Mühendisliği
    • Elektrik Elektronik Mühendisliği
    • Elektronik Mühendisliği
    • Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
    • Endüstri Mühendisliği
    • Endüstri Sistemleri Mühendisliği
    • Endüstri ve Sistem Mühendisliği
    • İşletme Mühendisliği
    • Sistem Mühendisliği
    • Yazılım Mühendisliği ve MIS bölümlerinde okuyan öğrencilerin ya da bu bölümlerden 2018 güz döneminde mezun olmuş kişilerin katılabileceği bir yarışmadır.
  • Yarışmaya öğrenciler en az 2 en fazla 5 üyeden oluşacak takımlar ile katılabilecektir.
  • Katılımcılardan bankacılıkla teknolojiyi buluşturan bir fikir ortaya koymaları beklenecektir.
  • Maratonun ilk aşamasında, her takım kendi okulundan oluşturduğu takım ile final için yarışacaktır.
  • Mayıs ayında her okulun birinci grubu maraton finalinde yer alacak ve dereceye girecek takımlar bu etkinlikte belirlenecektir.
  • Finalist takım üyelerine ödülleri takdim edilecektir.

Başvuruları www.bufikirgaranti.com sitesi üzerinden, son başvuru tarihi 18 Şubat 2018’dir.Süreç boyunca bilgilendirmeler Garanti Teknoloji’nin sosyal medya hesaplarında (Linkedin, Instagram, Facebook) da duyurulacaktır.