Duyuru
Dünya Helal Zirvesi (WHS)"
13 Nisan 2021 | 10:47

Dünya çapında uluslararası akademisyen, uzman ve araştırmacıları bir araya getirerek, küresel   helal   sektöründe   meydana   gelen gelişmelerin   takip edildiği   ve   önemli konuların değerlendirildiği Dünya Helal Zirvesi (WHS) bu yıl ‘’Yeni Çağın Yeni Normalleri:  Helal  Üretim  ve  Tüketimin Vazgeçilmezliği’  teması  ile İslam Ülkeleri  Standardlar  ve  Metroloji  Enstitüsü (SMIIC) ve İslam  Ticaretini Geliştirme       Merkezi (ICDT) işbirliğiyle gerçekleştirilen 8. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT)  Helal Fuarı  ile eş zamanlı  olarak 25-27 Kasım  2021 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. 

Dünya Helal Zirvesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da bilimsel sunum ve seminerlerin gerçekleştirilmesinin yanı sıra sektörün önemli temsilcilerini, öncü kurum ve kuruluşlarını bir araya getirmektedir. Helal sektöründeki zorluk ve fırsatların değerlendirildiği ve ilham verici konuşmaların da yer alacağı zirve, interaktif panel oturumları ile birlikte kapsamlı bir program sunmaktadır.

3 gün sürecek olan zirvede konuşmacılar yapmış oldukları çalışmaların çıktılarını ve küresel Helal endüstrisindeki son yenilikleri paylaşarak Helal araştırmalarına ilişkin stratejik bakış açıları sağlayacak ve Helal ile ilgili çeşitli konuları ele alacaktır. Ayrıca aynı mekanda eş zamanlı olarak 8. İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Fuarı ve start- up etkinlikleri dört gün boyunca sürecektir.

Dünya   Helal   Zirvesi'nde konuşmacı   olarak   yer   almak   için   bildiri   özetlerini 30 Haziran   2021 tarihine      kadar  info@worldhalalsummit.com.tr  gönderebilir, dinleyici olarak katılmak ve detaylı bilgi için www.worldhalalsummit.com.tr   adresini ziyaret edebilirsiniz.

background image