Kariyer Fuarı 2019 Duyuruları

Gazi Üniversitesi Kariyer Fuarı 2019, öğrencilerimizi işveren kuruluşlarla bir araya getirerek kendilerini daha etkin tanıtma olanağı sağlamanın yanı sıra öğrencilerimizde kariyer bilinci oluşturmak, iş dünyasını yakından tanımaları, işe alım süreci çalışanlarıyla birebir görüşme imkânı bulmaları, işverenlerin staj ve iş pozisyonlarını tanıma ve özgeçmişlerinin değerlendirilmesi fırsatı yaratmaktadır.

"Gazi Üniversitesi Kariyer Fuarı 2019"  katılmak isteyen işletmelerin/kurumların kariyerplanlama@gazi.edu.tr adresine e-posta göndermeleri gerekmektedir. Gerekli bilgilendirmeler e-posta aracılığıyla yapılacaktır.

25-26 Nisan 'da gerçekleştirilecek olan “Gazi Üniversitesi Kariyer Fuarı'2019” da görüşmek üzere....