Merkez Yönetimimiz Mühendislik Fakültesi Yönetimi ile toplantı gerçekleştirdi
21 Mart 2024 | 11:13

Merkez Yönetimimiz 2024 Mayıs ayı içerisinde düzenlenmesi planlan Kariyer Fuarında Mühendislik  Fakültesi ile yapılabilecek iş birliklerinin görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, Gazi Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Doç. Dr. Yusuf GÜNAYDIN, Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Serkan DÜZGÜN, Öğretim Görevlilerimiz Dr.  Zeynep Nur AYDIN KILIÇ ve Gökçe TÜRKMEN, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcları Prof. Dr. Filiz DEREKAYA, Doç. Dr. Mehmet Feyzi AKŞAHİN,Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdal BEKİROĞLU, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz TURGUT, Kimya Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Dilşad Dolunay Eslek KOYUNCU, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Akay, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Süleyman Sungur TEZCAN katıldı.

Merkez Yönetimimiz Mühendislik Fakültesi Yönetimi ile bir toplantı gerçekleştirdi-1