“Benim Hocam Gazi Üniversitesinde” Adlı Etkinliğimizi Gerçekleştirdik.
12 Aralık 2023 | 09:18

Merkezimiz  (KAPUM) tarafından düzenlenen “Kariyer Sürecinde İlk Adım: KPSS Benim Hocam Gazi Üniversitesinde” adlı program geniş bir katılım ile düzenlendi.

Gazi Konser Salonunda yapılan programa Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Yusuf Günaydın, Benim Hocam Öğretmenleri Bülent Tanık, Bayram Meral, Ramazan Yetgin, İlyas Güneş, Can Köni, öğretim üyeleri, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını, Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Yusuf Günaydın yaptı. KAPUM olarak öğrencilerin her zaman yanında olduğunu dile getiren  Yusuf Günaydın hocamız, daha önce de çok önemli programlar yaptıklarını ifade etti.

Merkez Müdürümüz  mezun olan her öğrencinin işe başlamasını temenni ettiğini dile getirdi. "Fakat dünyanın hiçbir yerinde bu mümkün değil. İşe daha fazla çalışan ve isteyenler giriyor” diye konuştu.Konuşmasında öğrencilere de seslenen KAPUM Müdürümüz Doç. Dr. Yusuf Günaydın, öğrencilerden kendilerinden talepte bulunmasını istedi. Konuşmasının sonunda Benim Hocam ekibine de teşekkür eden Merkez  Müdürümüz Doç. Dr. Yusuf Günaydın, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere minnettar olduğunu söyleyerek tamamladı.

Açılış konuşmalarının ardından Benim Hocam Öğretmenleri Bülent Tanık, Bayram Meral, Ramazan Yetgin, İlyas Güneş, Can Köni’nin katıldığı panele geçildi. Benim Hocam öğretmenleri konuşmalarında ÖSYM sınavları hakkında bilgi verdi. Etkinlik soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

 

-1 -1 -1
background image