“KOSGEB ve Girişimcilik” Adlı Konferans Gerçekleştirildi.
26 Aralık 2023 | 16:14

Merkezimiz (KAPUM)  ile Teknoloji Fakültesi Ağaçişleri Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından ortaklaşa düzenlenen “KOSGEB ve Girişimcilik” adlı konferans,  Teknoloji Fakültesi A Blok Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşması  Öğr. Gör.Dr. Zeynep Nur Aydın Kılıç tarafından yapıldı. KAPUM olarak öğrencilerin her zaman yanında olduğunu dile getiren Zeynep Nur Aydın Kılıç, daha önce de öğrencilerin gelişimi adına önemli programlar yaptıklarını ifade etti.

Açılış konuşmasının ardından KOSGEB Girişimcilik Dairesi Başkanlığı Uzmanı Onur Şahin, Girişimcilik Ekosistemi adlı konuşmasını yaptı. Konuşmasında iş fikirlerine yatırımcı bulma yollarından, yatırımcı çeşitlerinden bahseden Şahin, KOSGEB’in bu alanda sağladığı teşviklerden bahsetti. Dünya girişimcilik ekosisteminde Türkiye’nin konumu hakkında bilgi verirken Türkiye’nin dünyada sekizinci sırada olduğunu belirtti. Aynı zamanda girişimci olmak isteyen kişiler için sağladıkları eğitimler hakkında bilgi verdi. KOSGEB Girişimcilik Dairesi Başkanlığı Uzmanı Onur Şahin, konuşmasını girişimcilik destek programının ayrıntılarından bahsederek bitirdi.

Program soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

Kosgeb-1Kosgeb-2

background image