Mesleki Kariyer Süreci ve DGS Semineri Gerçekleştirildi
28 Aralık 2023 | 09:20

Merkezimiz (KAPUM)  tarafından düzenlenen “Mesleki Kariyer Süreci ve DGS” adlı seminer, Teknik Bilimler Meslekyüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Konuşmacı olarak Ali İhsan Atalay ve Barış Kocaoğlu’nun yer aldığı etkinliğe  Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Yusuf Günaydın ile Öğr. Gör. Dr. Zeynep Nur Aydın Kılıç, Teknik Bilimler Meslekyüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Alpay Özer, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Mustafa Göktaş, Yüksekokul Sekreteri Derya Akbaba, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Yusuf Günaydın yaptı. Doç. Dr. Yusuf Günaydın, KAPUM olarak öğrencilerin her zaman yanında olduklarını ifade ederek öğrencilerden kendilerinden talepte bulunmasını istedi. Konuşmasının sonunda Ali İhsan Atalay ve Barış Kocaoğlu’na da teşekkür eden Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Yusuf Günaydın, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere minnettar olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı.

Açılış konuşmalarının ardından Ali İhsan Atalay ve Barış Kocaoğlu’nun sunumlarına geçildi. Ali İhsan Atalay ve Barış Kocaoğlu sunumlarında öğrencilerimize Mesleki Kariyer Süreci ve DGS sınavları hakkında bilgi verdiler.

Etkinlik soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Mesleki Kariyer Süreci ve DGS Semineri Gerçekleştirildi-1

Mesleki Kariyer Süreci ve DGS Semineri Gerçekleştirildi-1

Mesleki Kariyer Süreci ve DGS Semineri Gerçekleştirildi-1

background image