1.Geleneksel Gazi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Mezunları ve Mezun Adayları Buluşması Gerçekleştirildi
11 Temmuz 2024 | 08:38

Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAPUM) tarafından gerçekleştirilen 1. Geleneksel Gazi Üniversitesi Kimya Mühendisliği Mezunları ve Mezun Adayları Buluşması gerçekleştirildi. Mezunlar günü bu yıl yeni konseptiyle “Mezunlar ve Mezun Adayları Buluşması” olarak gerçekleştirildi. 29 Haziran 2024 saat 15:00’da 15 Temmuz Şehit Mustafa Avcu Akademi Salonu’nda gerçekleştirilen programa Kamu ve Özel Sektörde çalışan kimya mühendisliği mezunları ile mezun adayları olan 4. Sınıf öğrencileri katıldı. Çok değerli paylaşımların yapıldığı etkinliğe katılan mezunlara ve mezun adaylarına teşekkür ederiz.

Mezun Buluşması Resimleri-1 Mezun Buluşması Resimleri-1 Mezun Buluşması Resimleri-1 Mezun Buluşması Resimleri-1 Mezun Buluşması Resimleri-1 Mezun Buluşması Resimleri-1