Milli Değerlere Dayalı Uluslararası Eğitim Öğretim Sempozyumu Gerçekleştirildi
22 Temmuz 2024 | 11:48

Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAPUM) ve Gazi Eğitim Fakültesi işbirliğiyle "Milli Değerlere Dayalı Uluslararası Eğitim Öğretim Sempozyumu" gerçekleştirildi. 17 Temmuz 2024 tarihi saat 09.30'da Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonu'nda başlayan sempozyumun açış konuşmasını KAPUM müdürümüz sayın Doç. Dr. Yusuf Günaydın yaptı. Sempozyumda Kazakistan'dan gelen öğretmenler millî değerler ile ilgili bildirilerini sundular. Sunumların tamamlanmasının ardından katılımcılara KAPUM müdürümüz sayın Doç. Dr. Yusuf Günaydın katılım belgelerini takdim etti. Sempozyumun kapanış oturumunda genel değerlendirmelerde bulunuldu ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sempozyum sona erdi.

Tören resimleri-1 Tören resimleri-1 Tören resimleri-1 Tören resimleri-1 Tören resimleri-1