Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrenci Mezun Buluşması gerçekleşti.
16 Ekim 2024 | 15:33

15 Ekim 2024 tarihinde Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunlarıyla öğrencileri bir araya geldi. Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Atar’ın da katılım sağladığı ve Bölüm binasının bahçesinde gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler ile farklı sektörlerde çalışan mezunlarılar tanışarak iş hayatı, sektörler ve kariyer geliştirme süreçleri hakkında bilgi edinme fırsatı buldu. Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezimiz (KAPUM) tarafından hazırlanan mezun kartları mezunlara da takdim edildi. Mezunlarımız, kendi deneyim ve hikayeleriyle öğrencilerimize çeşitli konularda farkındalık kazandırdı. Elektrik Elektronik Bölümümünün mezunlarıyla olan bağlarını güçlendirmeyi hedeflediğimiz bu buluşma, gelecekteki etkinlikler için de ilham verici oldu. Etkinliğe katılan tüm hocalarımıza, mezunlara  öğrencilere teşekkür ederiz.

-1 -1 -1 -1